contact

Pampuslaan 501
1087 HP Amsterdam

Openingstijden Informatiecentrum

do-zo 10:00 – 17:00

Openingstijden restaurant Haas & Popi
ma-do: 12:00-21:30
vrij: 12:00-00:00
zat: 10:00-00:00
zon: 10:00-21:30

medewerkers

bart verbunt

Kwartiermaker en programmeur
bart@lolaland.nl

suzan huppes

Kwartiermaker en programmeur
suzan@lolaland.nl

vicky de visser

Evenementproductie en visuele communicatie
vicky@lolaland.nl

helena hoogenkamp

Communicatie website en sociale media
helena@lolaland.nl

hendrik leyendeckers

kelly van der kaap

Locatieverhuur
verhuur@haasenpopi.nl

routebeschrijving

openbaar vervoer

Tram
Vanaf Amsterdam Centraal rijdt Tram 26 naar IJburg. Bij de eindhalte stap je uit en loop je met de weg mee over de Pampuslaan naar het water. Als je met de DEEN aan je linkerhand de weg oversteekt en richting de rode schep loopt zie je Lolaland al liggen in de verte. Volg het verharde pad tussen de bouwwerkzaamheden door tot aan onze voordeur. De wandeling vanaf de eindhalte van de tram duurt ongeveer 15 minuten.

Bus
Lolaland ligt op 10 minuten lopen van bushalte Pieter Oosterhuisstraat waar Bus 66 om de tien minuten op en neer rijdt naar Station Bijlmer Arena.

Nachtbus
Vanaf bushalte Pieter Oosterhuisstraat rijdt Nachtbus 289 elk uur naar Amsterdam Centraal.

 

auto

Vanaf de Ring
Bij afslag Artis-IJburg (S114) rij je onderaan de afslag naar rechts de Enneüs Heermabrug over richting IJburg. Volg hier de borden strand. Bij het einde van de Pampuslaan zie je aan het water Lolaland liggen.

Vanaf de stad
Rij door de Piet Heintunnel richting IJburg, rij onder de A10 (de Ring) IJburg op via de Enneüs Heermabrug. Volg de borden naar het strand.

Betaald parkeren
Bij Lolaland kost parkeren €2,40 per uur op maandag tot zaterdag van 9:00 uur tot 19:00 uur. Na 19:00 en op zondag is parkeren gratis.

te voet / te fiets

Fiets vanuit Amsterdam over de Schellingwoudebrug (via Noord) of de Nesciobrug (via Oost), en volg de bordjes IJburg. Volg de bordjes strand vanaf IJburg. Aan het water zie je het opgespoten strandeiland liggen met Lolaland op het uiterste puntje. Lolaland is een groenblauw pand waar in roze letters Lolaland en in neonletters Haas & Popi op staat geschreven. Er is een fiets- en voetgangerspad naar Lolaland toe.