Flexwerken zonder rondvliegend speelgoed? Wij zorgen voor een oppas en jij kunt beneden geconcentreerd aan de slag. Kosten voor de oppas zijn 10 euro per uur of 25 euro per ochtend, inclusief onbeperkte koffie, thee en een croissant. Vanaf 20 november elke woensdag beschikbaar.

het informatiecentrum

In het informatiecentrum zal de gemeente Amsterdam bewoners en geïnteresseerden doorlopend informeren over de ontwikkelingen van de buurt IJburg en de bouw van nieuwe woonvoorzieningen.

haas & popi

Bij cafe/restaurant Haas & Popi eet je gerechten van het seizoen. Groenten hebben bij ons een hoofdrol, maar ook voor omnivoren is er wat lekkers. We serveren duurzaam geproduceerde wijnen en hebben altijd bieren en frisdranken uit Amsterdam op de kaart. Van sjiek tot betaalbaar, voor ieder wat wils.

supa-dupa

Supa-Dupa is een klein entertainmentbedrijf met IJburgse roots.

Bij Supa-Dupa kun je terecht voor het huren van geluid en licht, dj gear en decors voor verschillende evenementen: van kleine huiskamerfeestjes tot evenementen voor 300 personen. Daarnaast kun je via Supa-Dupa een DJ of artiest boeken voor je feest. In Lolaland geeft Supa-Dupa in een fijne studio DJ-lessen aan mensen die willen leren DJ-en of hun skills willen verbeteren.

tex

Textielatelier TEX is de plek waar nieuwkomers en Amsterdammers elkaar leren kennen. Tijdens gratis creatieve workshops ga je met elkaar in gesprek. TEX biedt ook hulp bij je loopbaan, het hartelijke team denkt mee over een stage of werk dat bij je past. 

2nd Gen

Ben jij jong, woon je op IJburg en heb je last van te veel vrije tijd? Dan is 2nd Gen in Lolaland de plek voor jou. Hier kun je feesten organiseren, bands programmeren en zelf invullen hoe je vrije tijd doorbrengt. Wel druk? Kom dan langs om te feesten aan het water.

hens solo

Hens Solo (Berend Hensema) is een opkomende artiest uit IJburg. Hij is 17 jaar en zit op Herman Brood Academie. Berend heeft een studio in Lolaland.

rightaboutnow inc.

RIGHTABOUTNOW INC. is een urban performing arts platform dat een nieuwe generatie hiphopartiesten uit verschillende muzikale subculturen helpt bij het ontwikkelen van theater, muziek en dansprojecten op lokaal en internationaal niveau