Hens Solo (Berend Hensema) is een 17 jarige rapper en zanger die zelf zijn beats produceert en zijn nummers schrijft. Hij bracht het album Liever Niet Alleen met en won de finale van de Kunstbende NH. Zijn stijl is een frisse mix van R&B, Pop en Hip-Hop.

het informatiecentrum

In het informatiecentrum zal de gemeente Amsterdam bewoners en geïnteresseerden doorlopend informeren over de ontwikkelingen van de buurt IJburg en de bouw van nieuwe woonvoorzieningen.

Openingstijden:
wo-zon 10:00-17:00

Bij cafe/restaurant Haas & Popi eet je gerechten van het seizoen. Groenten hebben bij ons een hoofdrol, maar ook voor omnivoren is er wat lekkers. We serveren duurzaam geproduceerde wijnen en hebben altijd bieren en frisdranken uit Amsterdam op de kaart. Van sjiek tot betaalbaar, voor ieder wat wils.

supa-dupa

Supa-Dupa is een klein entertainmentbedrijf met IJburgse roots.

Bij Supa-Dupa kun je terecht voor het huren van geluid en licht, dj gear en decors voor verschillende evenementen: van kleine huiskamerfeestjes tot evenementen voor 300 personen. Daarnaast kun je via Supa-Dupa een DJ of artiest boeken voor je feest. In Lolaland geeft Supa-Dupa in een fijne studio DJ-lessen aan mensen die willen leren DJ-en of hun skills willen verbeteren.

tex

Textielatelier TEX is de plek waar nieuwkomers en Amsterdammers elkaar leren kennen tijdens creatieve naaiworkshops. Wil je leren naaien, mensen ontmoeten en samen ondernemen? Dan ben je welkom bij TEX. 

De lessen zijn op dinsdag en starten binnenkort ook op andere dagen. Aanmelden kan via hallo@tex-space.com. Kijk voor meer informatie op www.tex-space.com

 

2nd Gen

Ben jij jong, woon je op IJburg en heb je last van te veel vrije tijd? Dan is 2nd Gen in Lolaland de plek voor jou. Hier kun je feesten organiseren, bands programmeren en zelf invullen hoe je vrije tijd doorbrengt. Wel druk? Kom dan langs om te feesten aan het water.