rightaboutnow inc.

RIGHTABOUTNOW INC. is een urban performing arts platform dat een nieuwe generatie hiphopartiesten uit verschillende muzikale subculturen helpt bij het ontwikkelen van theater, muziek en dansprojecten op lokaal en internationaal niveau

set

180 jongeren, studenten en statushouders komen te wonen in SET; een tijdelijke huisvesting in IJburg. Woningcorporatie de Alliantie start begin 2018 met de bouw van de woonvoorziening, in samenwerking met de gemeente Amsterdam en complexbeheerder Socius Wonen.

tex

In textielatelier TEX worden workshops gegeven voor nieuwe en oude IJburgers in samenwerking met SET.

red moons studios

Red Moons Studios is een promotie kanaal voor startende maar ook meer ervaren Nederlandse rappers, gerund door Bas Haselager en Ivar Atilgan.

het informatiecentrum

In het informatiecentrum zal de gemeente Amsterdam bewoners en geïnteresseerden doorlopend informeren over de ontwikkelingen van de buurt IJburg en de bouw van nieuwe woonvoorzieningen.

haas & popi

Bij cafe/restaurant Haas & Popi eet je gerechten van het seizoen. Groenten hebben bij ons een hoofdrol, maar ook voor omnivoren is er wat lekkers. We serveren duurzaam geproduceerde wijnen en hebben altijd bieren en frisdranken uit Amsterdam op de kaart. Van sjiek tot betaalbaar, voor ieder wat wils.