rightaboutnow inc.

RIGHTABOUTNOW INC. is een urban performing arts platform dat een nieuwe generatie hiphopartiesten uit verschillende muzikale subculturen helpt bij het ontwikkelen van theater, muziek en dansprojecten op lokaal en internationaal niveau

set

180 jongeren, studenten en statushouders komen te wonen in SET; een tijdelijke huisvesting in IJburg. Woningcorporatie de Alliantie start begin 2018 met de bouw van de woonvoorziening, in samenwerking met de gemeente Amsterdam en complexbeheerder Socius Wonen.

tex

In textielatelier TEX worden workshops gegeven voor nieuwe en oude IJburgers in samenwerking met SET.

supa-dupa

Supa-Dupa is een klein entertainmentbedrijf met IJburgse roots.

Bij Supa-Dupa kun je terecht voor het huren van geluid en licht, dj gear en decors voor verschillende evenementen: van kleine huiskamerfeestjes tot evenementen voor 300 personen. Daarnaast kun je via Supa-Dupa een DJ of artiest boeken voor je feest. In Lolaland geeft Supa-Dupa in een fijne studio DJ-lessen aan mensen die willen leren DJ-en of hun skills willen verbeteren.

het informatiecentrum

In het informatiecentrum zal de gemeente Amsterdam bewoners en geïnteresseerden doorlopend informeren over de ontwikkelingen van de buurt IJburg en de bouw van nieuwe woonvoorzieningen.

haas & popi

Bij cafe/restaurant Haas & Popi eet je gerechten van het seizoen. Groenten hebben bij ons een hoofdrol, maar ook voor omnivoren is er wat lekkers. We serveren duurzaam geproduceerde wijnen en hebben altijd bieren en frisdranken uit Amsterdam op de kaart. Van sjiek tot betaalbaar, voor ieder wat wils.